perjantai 28. kesäkuuta 2013

mäkeilyä

Mentiin Mäkeen su 16.6 joskus illalla. Ravipuolellehan me mentiin alunperin auttelemaan, mutta siinä auteltiin leiripuolellakin. Leiriläiset tuli su iltana. Me ei sillon enää muuta juurikaan tehty ku iltatalli.
Ma sitten siinä jotain duunailtiin leiriläisten kaa ja tietty laitettiin hevosia Jounille valmiiks.
Ti sitten just näitä perus hommia. Muistaakseni illalla vielä käytiin uittamassa heppoja leiriläisten kanssa. Eli minä ja Ida mentiin ratsuinamme Merlotta ja Vivekka. Kolme leiriläistä meijän perässä. Leirinvetäjä tuli sitten autolla kolmen leiriläisen kanssa perässä uittorantaan. Jännitystä tältä matkalta rantaan ei puuttunut, sanoivat leiriläiset itsekkin :D. Takasin tulessa IL joutui kävelemään takasin vielä pidempää kautta koska hänen ratsullaan ei voinut enää ratsastaa... Mä sain tulla autolla takasin tallille koska onnistuin satuttamaan jalkani niin että jouduin loppuillan ja ke aamun hyppimään yhdelläjalalla GR8.
Ke ihan nää perusjutut ja päivällä isolle porukalle talutusratsastusta. wtf?! Sinne tuli yhtäkkiä bussillinen porukkaa joista siis vain osa puhui suomea.... :D Leiriläiset lähtivät vielä yömaastoon ja mä ja ida jäätiin tappelemaan nuotion kanssa että miten me saadaan se syttymään (y). Nukkumaan mentiin varmaan joskus 4 aikaan yöstä ku jäätiin vähän jutskaileen leiriläisten kaa.
To sitten leiriloppui ja lopuksi vielä paistettiin lettuja nuotiolla.
Ihanat leiriläiset oli ♥
 
kuvia ei ole, koska ei otettu kameroita mukaan ku tiedettiin että ei me keretä kuvata...
 
Tänään meikäläinen ratsasti Rallin ja kovaa mentiin. ♥
 
IH

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti