perjantai 14. kesäkuuta 2013

kilpailua ja vaellusta

Viime lauantaina Ralli oli siinä kilpailussa jossa sen siis piti eka juosta ratsujen seassa mut sitte kävikin niin että se joutuikin juoksemaan ravureitten seassa IH selässään. Kisaan osallistui 4 hevosta ja ralli oli 3 maalissa. Kisa oli siis leikkimielinen ja matka oli 2 kierrosta radan ympäri. Ihme oli, että Ralli jaksoi juosta sen koko matkan niitten mukana. Kun lähdimme kisoihin niin toinen ratsasti ja toinen pyöräili vieressä. Siellä oli siis paljon muutakin tekemistä.

Eilen eli torstaina vedimme parille ratsastajalle pienen vaelluksen. Heppoja vaellukselle lähti Viisu, joku uus tuttavuus joka tuli tallille, Viivi ja R.R. Tanja. IH veti Viisulla, sen takana tuli IL ja uusi tuttavuus, sitten Viivi ja sen takana Tanja. Ravia ei voitu Tanjan takia mennä, koska Tanjan ratsastaja ei ollut varma että hallitseeko sitä. Reissu meni hyvin ja kaikki tyytyväisiä.

Huomenna luultavasti ajetaan Ralli ja sitten joko su iltana tai ma aamuna kokkomäkeen. Jos mennään su niin käydään Tanjalla ja jollain  pieni lenkki heittämässä ja opettamassa Tanja ravamaan hallitusti ja nätisti.

T. Idat

1 kommentti: