maanantai 22. huhtikuuta 2013

kaikenlaaistaa......!

Noh tuota tuota perjantaina sitten kävästiin Rallilla ajelemassa ja illalla saatiin aikaseks lähettyä vielä killerille raveihin. Mukavahan sielläkin oli pitkästä aikaa käydä :). Nähtiin tuttuja ja Muusi juoksi siellä. Illalla tultiin Anitan kyydillä tänne petikselle.
Lauantai aamuna sitten kirpparille jossa Ida myi jotain ja mä sitten lähin vaan hengaileen sen kaa. Kirpparin jälkeen sitten melkein suoraan nokka kohti kokkomäkeä! Mäessä sitten tehtiin näitä perusjuttuja: heinien ja vesien kantoo, karsinoiden siivousta, hevosten siirtelyä ulos ja sisälle, jalkojen kylmäystä, kaikkee mahollista. Mantelikin siinä koeratsastettiin ja se toimi hyvin ja nautiskeli siitä.
Su aamuna aamutalli ja silojen pesu, jossa onnistuttiin ittemme oikeen taitavasti kastelemaan (y). Päivällä kävästiin pieni maastolenkki. Alunperin piti lähteä Viivillä ja Sintillä, mutta Sintillä oli huonopäivä ja sai kunnon raivarit että ei viititty sillä lähtee kun se olisi vaan temppuillut koko matkan. Noh lopulta lähdettiin matkaan Vinokilla ja Viivillä. Vauhti oli melko hidasta kun oli Vinokki edellä :D. Ennen kotiinlähtöä tsekattiin yks tammuli että onko se oriillaan mutta ei ikävä kyllä ollut.
 
 
Plokkeri ei nyt suostu mitään perkeleen kuvia lisäämään joten laitan/laitetaan niitä sitten myöhemmin.
 
IH

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti