keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Ajeluu ja Kuusamoo jne...

Palataan ajassa reilu viikko taaksepäin.....
Pe 5.4 kävin tallilla ja en muista mitä tein mutta joitain mielikuvia ois että oisin ratsastanu Rallilla ja että oltais välillä menty niin että lumipöllys. Su käytiin sitten Rallii ajamassa ja oiskohan Idakin ollu sillon mukana. Noh sunnuntai iltana vielä jotain pakkaamista, koska maanantai aamuna oli lähtö Kuusamoon leirikouluun :D.
Maanantai aamuna seiskalta oli lähtö koulun pihalta. Matka meni ihan hyvin, joitain elokuvia me kateltiin, juteltiin, nukuttiin, laulettiin, syötiin eväitä, piirrettiin, kuunneltiin musiikkia ja kaikkee mahollista tehtiin bussissa. Pysähdyttiin syömään Oulun tietomaahan ja sieltä sitten kohti Kuusamoon. Siellä oli joku alkuinfo, iltapala ja leirikaste jossa meijän naamaan tungettiin poron paskaa, right!
Siellä sitten lumikenkäiltiin, käytiin porotila vierailulla (saatiin poroajokortit), hiottiin korukiviä, tehtiin erätehtäviä, pelattiin alppicurlingia, käytiin kylpylässä ja vielä rukalla jossa osa lasketteli ja osa jääkiipeili.
Perjantaina sitten takasin kotiin.
Oivanki oli kiva paikka jonne voisi mennä uudestaan. Valittamista ei ollut muutakuin sängyissä ja huonoissa tyynyissä jonka seurauksena selkä kipee...

Sitten olisi kuvia sieltä reissusta:
bussissa





tietomaassa



poroja










kiipeiltii


nää jalassa




Siinä kuvia meijän reissusta. Tänään kävin Rallin ajamassa ja hyvin meni mitä nyt oli kuraa.

IH

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti